خرید اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی

معرفی و بررسی کتاب « مدیریت رفتارهای یکهویی »
 

معرفی و بررسی کتاب « مدیریت رفتارهای یکهویی »

دوشنبه، 28 آبان 1397 | Article Rating

موضوع کتاب چیست؟

همه ما در زندگی شاهد رفتار هایی از سوی خود و دیگران بوده ایم که نشان دهنده عدم کنترل بر عصبانیت می باشد. ما روزانه شاهد درگیری های لفظی و فیزیکی در زندگی روزمره هستیم که حاصل یک چیز است: «رفتارهای یکهویی»، و به عبارتی دقیقتر «رفتارهای تکانشی». این رفتار ها که به سرعت و ناگهانی صورت می گیرد، گاها موجب آزردگی خاطر دیگران و نتایجی ناخوشآیند برای خودمان می شود. کتاب «مدیریت رفتارهای یکهویی»، با تمرین های عملی، تلاش می کند به ما بیاموزد که چگونه رفتارهای تکانشی را در زندگیمان مدیریت کنیم.

 

نویسنده کتاب کیست؟

فردریک فانژه زاده 11 آوریل 1955 در لیون است. او در سال 1983 در رشته عصب شناسی و در 1985 در رشته روانشناسی از دانشگاه لیون فارغ التحصیل شد. این استاد دانشگاه و روان‌درمانگر فرانسوی به دلیل نوشتن کتاب های روانشناسی با نثری روان و کاربردی مورد استقبال گسترده مردم قرار گرفته است.

 

در بخشی از این کتاب میخوانید...

«فرارهمیشه به معنای شکست نیست. در حقیقت واکنشی طبیعی به استرس است، از سویی، بقای نسل را تضمین می کند و از سوی دیگر موجب فراهم شدن فرصت لازم برای واکنش و تسهیل سازگاری نیز می شود. فرار کافی نیست، اما به دلایلی محکم، اولین گام مفید است که می تواند مانع هجوم بردن با چشمانی بسته و پرت کردن خود به پرتگاه شود (ص 162)«.

 

چرا باید کتاب را خواند؟

از آنجایی که احتمالا بسیاری از ما، لطمه های زیادی از رفتارهای تکانشی یا همان رفتارهای یهویی دیده ایم، به خوبی دریافته ایم که کنترل این نوع از رفتارها، یکی از روزمره ترین نیاز های مردمان هر جامعه است. این کتاب، با نثری روان، همراه با مثال های متنوع و کاربردی توانسته است دانش روانشناسی را به زندگی روزمره بکشاند و روش های کاربردی مدیریت رفتارهای تکانشی را به خوبی آموزش می‌دهد. خواندن این کتاب برای دو دسته از افراد مفید است: دسته اول آن هایی که تصمیم دارند خشم و هیجان های خود را مدیریت کنند، و دسته دوم کسانی که در اطرافیان خود این رفتارها را می بینند و خواهان کنترل آن هستند.

تصاویر
  • معرفی و بررسی کتاب « مدیریت رفتارهای یکهویی »
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: