به گزارش روابط عمومی باغ کتاب تهران، مجدی با تأکید بر همکاری باغ کتاب و ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی گفت: از کارشناسان علوم شناختی دعوت میکنم تا فضای باغ کتاب را از دیدگاههای شناختی مورد بررسی قرار دهند. تا با ارائه بازیهای شناختی و طراحی فضاهای تعاملی تجربههای غنیتری برای مخاطبان باغ کتاب فراهم کنیم و از این طریق به گسترش فضاهای تعاملی که توسعه ذهنی و فرهنگی را ترویج میکند، کمک کنیم.
مدیرعامل باغ کتاب تهران ادامه داد: بازیهای شناختی نه تنها ابزاری برای آموزش و توسعه هستند، بلکه روشی برای کشف و نوآوری در نحوه تعامل ما با دنیای پیرامون خود ایجاد می کنند. این بازیها، دروازههایی به سوی درک عمیقتری از ظرفیت بشری هستند.
مجدی با تأکید بر اهمیت فراتر نگاهکردن به مرزهای موجود در علم و فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی گفت: پیشرفتهایی که بشر در حوزه علم و فناوری بدست آورده است باعث شده تا صاحبان تفکر و تعقل روز به روز به حقیقت وجودی خداوند متعال و اندیشه توحیدی نزدیکتر شوند. این نظم عجیب و پیچیدگی حاکم بر این مجموعه باید ما را به معرفت الهی نزدیکتر کند. تعقل و معرفتی که اندیشههای پوزیتیویستی به آن راهی ندارند.