به گزارش گروه ترجمه پایگاه اطلاعرسانی باغ کتاب تهران، موزه علم لندن در سال 1857 با واگذاری مجموعههایی از انجمن سلطنتنی هنر، موزه کِنسینگتون جنوبی، و موزهای که امروزه ویکتوریا و آلبرت نامیده میشود شروع به کار کرد.
بعدها تغییراتی در این موزه حاصل شد، و در سال 1909 با حفظ و تثبیت مجموعههای علم به شکل کنونیاش درآمد و رسماً موزه علم نام گرفت. ملکه ویکتوریا هم به ساخت ساختمانی سنگی به عنوان بنای موزه یاری رساند که در نهایت قسمتی از این موزه که به آثار هنری اختصاص داشت به افتخار ملکه و همسرش موزه آلبرت و ویکتوریا نامیده شد.
گالری کودکان موزه در سال 1931 گشایش یافت. این موزه در سال حدود 3 میلیون بازدیدکننده دارد. بازدید از این موزه رایگان است.
موزه علم مجموعهای بیش از 300.000 فقره را در بر میگیرد که در گالریهای مختلف دائمی یا غیردائمی موزه جای گرفتهاند. این گالریها و نمایشگاهها شامل این موارد میشوند: گالری پرواز، گالری جهان مدرن، گالری طراحی آینده، گالری اکتشاف فضا، گالری ریاضیات، عصر اطلاعات، ... . یکی از جذابترین گالریها در این مجموعه، گالری نیرو است که در سالن شرقی قرار دارد، جایی که محل ورود بازدیدکنندگان است. این گالری مجموعهای از موتورهای بخار، از جمله قدیمیترین موتور بخار ساخته جیمز وات، را شامل میشود. بازدیدکنندگان میتوانند روند تحول در موتورهای تولید نیرو را از نزدیک مشاهده کنند.
برای آشنایی بیشتر با این مجموعه میتوانید به آدرس اینترنتی موزه علم لندن به نشانی http://www.sciencemuseum.org.uk/ مراجعه کنید.