به گزارش روابط عمومی باغ کتاب تهران، این بازدید با هدف انتقال تجارب احداث و اداره باغ کتاب تهران به اعضای هیئت صورت گرفت و در جریان آن از بخشهای مختلف باغ مانند فروشگاه کتاب بزرگسال، باغ علم نوجوان، باغ علم کودک و سایر بخشهای تفریحی و علمی باغ کتاب بازدید شد. در این بازدید، مدیران باغ کتاب تهران با اشاره به اینکه 65 درصد از مخاطبان باغ کتاب خانوادهها هستند، چشم انداز و رسالت این مجموعه را در حوزه کتاب خصوصاً کتاب کودک و نوجوان برشمرد. همچنین در این جلسه توضیحاتی درباره زیرساختهای علمی، فناوری و آموزشی باغ کتاب و پیوند آن با مدارس و دانشآموزان را به هیئت بازدیدکننده ارائه کردند.
در این جلسه رضا مجدی مدیرعامل باغ کتاب تهران ضمن تشکر و قدردانی از حضور هیئت مهمان، هدف باغ کتاب را توانمندسازی خانوادهها بهخصوص کودکان و نوجوانان مطرح و مهمترین رسالت باغ کتاب را یک سکوی فرهنگی و اجتماعی با موضوع ترویج کتاب و کتابخوانی معرفی کرد.
مجدی در ادامه گفت: باغ کتاب تهران با ظرفیت بینظیر خود در حوزه دیپلماسی کتاب و فرهنگی میتواند نقش بهسزایی در منطقه ایفا کند.
مدیرعامل باغ کتاب تهران با استقبال از مشارکت در راهاندازی چنین مجموعهای در کشور دوست و همجوار عراق، در ایجاد تفاهم دوطرفه و پیگیری آن قول مساعدت و همکاری داد.
سید حسن احمدی مسئول تشریفات آستان مقدس امام حسین (ع) و از اعضای هیئت بازدید کننده با بیان اینکه در احداث مجموعهای مشابه باغ کتاب با رویکرد کودک، نوجوان و خانواده از تجربیات جمهوری اسلامی ایران و باغ کتاب تهران استفاده میکنیم، گفت: حوزه کودکان و زنان از حوزههای مورد تأکید ما است. همچنین آستان مقدس امام حسین (ع) با وجود فعالیت در زمینه انتشار و فروش کتاب، تأکید ویژهای بر حوزه کتاب دارد.
او با اشاره به اقبال مردم عراق در خرید و مطالعه کتاب گفت: این باور وجود دارد که کتاب در لبنان چاپ میشود، در مصر تدوین و عراق خوانده میشود. مخاطب کتاب در عراق وجود دارد. همچنین با وجود تشرف زائران به حرم ابا عبدالله الحسین (ع) این امکان وجود دارد که مجموعهای مشابه باغ کتاب در شهر کربلا تأسیس شود و زائران امام حسن (ع) و مخاطبان حوزه کتاب را در این مجموعه جذب کنیم.