خرید اینترنتی کتاب و محصولات فرهنگی

نگاهی به کتاب‌های مورد علاقه مخاطبان نوروزی باغ کتاب؛ قسمت اول
 

نگاهی به کتاب‌های مورد علاقه مخاطبان نوروزی باغ کتاب؛ قسمت اول

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید مخاطبان باغ کتاب در نوروز 1400 بیشتر چه کتاب و محصولاتی را خریداری کرده‌اند. در این گزارش به معرفی این محصولات می‌پردازیم.
جمعه، 03 اردیبهشت 1400 | Article Rating

به گزارش روابط عمومی باغ کتاب تهران، تعطیلات نوروز فرصت خوبی برای علاقه‌مندان کتاب بود تا به بهانه تعطیلات با خیال راحت هم کتاب بخرند و هم کتاب بخوانند. حالا با اجرا شدن تعطیلات سراسری بسیاری از مکان‌های عمومی تعطیل شده است و باغ کتاب تهران نیز از این قاعده مستثنا نیست. با این شرایط می‌خواهیم در گزارش‌های مختلف نگاهی بر کتاب‌ها و محصولات پرفروش فروشگاه کتاب بزرگسال باغ کتاب تهران بیندازیم تا با مرور کتاب‌های پر‌فروش بازار نشر به معرفی آن‌ها بپردازیم. اگر کتاب‌های این لیست، کتاب‌های مورد علاقه شما هم بود، می‌توانید از فروشگاه آنلاین باغ کتاب محصولات مورد نظر خود را تهیه کنید. 
1-    کتاب معجزه شکرگزاری/ نویسنده: راندا برن/ مترجم: وامق عسکری/ نشر: صدای معاصر
به خوانندگان خود می‌آموزد که چطور خداوند را به‌خاطر نعمت‌هایی که به انسان داده است شکر کنند و با این شکرگزاری، به آرامش واقعی در زندگی خود برسند. کتاب معجزه شکرگزاری، راندا برن با ارائه تمرینات 28 روزه‌ی شکرگزاری به ما می‌آموزد که در هر شرایطی که هستیم این تمرینات را انجام دهیم. چه در شرایط سخت زندگی که همه‌ی ما در زندگی قطعا با آن مواجه هستیم و چه در لحظات خوب و راحت. در این کتاب 28 تمرین شکرگزاری در ۲۸ روز پیشنهاد شده است که تمرینات بسیار ساده‌ و راحتی هستند و معجزه شكرگزاری را در زندگی عیان می‌کنند.
2-    خودت باش دختر/نویسنده: ریچل هالیس/ مترجم: هدیه جامعی/نشر کوله پشتی
ریچل هالیس در کتاب خودت باش دختر، به ما می‌گوید که باید از باور کردن دروغ‌هایی که درباره‌مان گفته می‌شود دست برداریم تا تبدیل به همان کسی شویم که واقعاً هستیم. این کتاب که از پرفروش‌های آمازون و نیویورک تایمز در سال ۲۰۱۸ است، می‌تواند زندگی زنان و دختران را تغییر دهد.
3-    کاش وقتی بیست ساله بودم می‌دانستم/ نویسنده: تینا سیلیگ/ مترجم: مینا صفری/ انتشارات میلکان
کتاب بر اساس داستان‌هایی از موفقیت و شکست نوشته شده است. داستان‌هایی که نویسنده در کلاس‌های درس خود به عنوان استاد دانشگاه و پیش از آن به عنوان پژوهشگر، کارآفرین و مشاور مدیریتی تجربه کرده است و داستان‌هایی که کارآفرینان، مربیان، مدیران و.... برای او تعریف کرده‌اند. فصل‌های این کتاب طوری طراحی شده‌اند که شما را به چالش بکشند تا خودتان و دنیا را با نگاهی تازه ببینید.
4-    هنر خوب زندگی کردن/ نویسنده : رولف دوبلی/ مترجم : بهزاد توکلی، عادل فردوسی‌پور، علی شهروز ستوده/ نشر: چشمه
در کتاب هنر خوب زندگی کردن، با پنجاه و دو میان بُر ذهنی آشنا می‏شوید تا با کمک آن‏ها تصمیمات بهتر و هوشمندانه‏تری بگیرید. شناخت این ابزارها شاید نتواند یک زندگی خوب را برای‏تان تضمین کند، اما مسیرتان را برای رسیدن به آن هموارتر می‏کنند. این کتاب در دسته‌ی آثار روانشناسی و خودشناسی قرار دارد و با نثری روان و ساده به نگارش درآمده است. این کتاب همان‌طور که از نامش پیدا است مهارت‌های لازم جهت خوب زندگی کردن را آموزش می‌دهد.
5-    تكه هايى از يك كل منسجم/نویسنده: پونه مقیمی/نشر بینش نو
کتاب «تکه هایی از یک کل منسجم» نوشته پونه مقیمی توسط نشر بینش نو روانه بازار شده است و از همان آغاز با استقبال خوب مخاطبان چندین مرتبه تجدید چاپ شد. محور اصلی این کتاب مسائل روانشناختی، رابطه با خود و روابط بین افراد است.
6-    تختخوابت را مرتب كن/ نویسنده: ویلیام اچ مک ریون/ مترجم: حسین گازر/نشر کوله پشتی
ویلیام اچ. مک ریون، ژنرال بازنشسته‌ی نیروی دریایی آمریکا در کتاب تختخواب خودت را مرتب کن، به بیان ده درسی که در تمرینات نیروی دریایی یاد گرفته، می‌پردازد. این کتاب که از پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز و درباره چیزهای کوچکی‌ست که می‌توانند زندگی‌ و شاید دنیا را تغییر دهند.
7-    سه دقیقه در قیامت/ نویسنده: گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی/ نشر: انتشارات شهید ابراهیم هادی
کتاب سه دقیقه در قیامت کاری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی روایتی است از خاطرات یکی از مدافعین حرم که زیر عمل جراحی برای لحظه‌هایی از دنیای خاکی می‌رود و تجربه‌ای نزدیک به مرگ دارد. او در این زمان کوتاه چیزهایی می‌بیند که درک آنها برای مردم عادی سخت است. در این کتاب که بسیار مورد استقبال خوانندگان قرار گرفته و نقدها و تفسیرهایی هم بر آن شده است، حقایقی درباره مرگ، برزخ، حال انسان در برزخ و بسیاری مطالب دیگر درباره حیات پس از مرگ خواهید خواند.
8-    خودت را به فنا نده (کمتر فکر کن و دل به زندگی بده)/ نویسنده: گری جان بیشاپ/ مترجم: حسین گازر/ نشر: کوله پشتی
کتاب خودت را به فنا نده: کمتر فکر کن و دل به زندگی بده، از پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز، سیلی دنیاست که بیدارت کند تا توانایی‌هایت را کشف کنی، خودت را به فنا ندهی و به بهترین خودت در زندگی تبدیل شوی. هیچ‌وقت با خودتان فکر کرده‌اید که شبیه یک همستر، روی یک چرخ، با عصبانیت و آشفتگی، مسیر زندگی‌ را دویده‌اید. اما همیشه در حال درجا زدن هستید؟ کتاب خودت را به فنا نده به شما کمک خواهد کرد تا از تمام تنش‌ها و اضطراب‌‌های خود خلاص شده و ساعت‌ها احساس آرامش کنید.
9-      انسان در جستجوى معنا/ نویسنده: ویکتور فرانکل/ مترجم: مریم حسین‌نژاد/ نشر: سنگ
«انسان در جست‌وجوی معنا» مهم‌ترین کتاب ویکتور فرانکل است که نخستین بار سال ۱۹۴۶ یعنی تقریباً بلافاصله بعد از پایان جنگ منتشر شد. او در بخش نخست این کتاب، تجربیات عجیب، هول‌آور و تأثیرگذارش را از سه سال حضور در اردوگاه‌های کار اجباری آشویتس و داخائو نوشت و در بخش دوم (که البته بعداً اضافه شد)، با استفاده از این تجربیات، نظریه‌ی معناگرایی خود را شرح داد.
10-    چهار میثاق/ نویسنده: اثر دون میگوئل روئیز/ مترجم: دل‌آرا قهرمان/ نشر: ذهن آویز
چهار میثاق، حاصل تجربیات و اندیشه های مردی است از تبار سرخپوستان آمریکای مرکزی، که باور های بنیادی تولتک ها را به زبانی ساده با مثال های قابل فهم و طبقه بندی بسیار مفید و مؤثر به نسل های جدید ارمغان کرده، به این امید که رؤیای سیاره ی زمین را تغییر دهند. آنچه دن میگوئل روئیز می خواهد بگوید این است که هر یک از ما در قلمرو زندگی شخصی قادریم باورهای منفی موروثی را به تدریج تغییر دهیم و سهمی در تبدیل این «رؤیای دوزخی» به «رؤیای بهشتی» ایفا کنیم. او اندیشه‌های خود را در قالب چهار میثاق نوشته و بر این باور است که انسان هرگز نباید شکست‌های زندگی‌اش را مورد قضاوت قرار دهد. او معتقد است عمل به چهار میثاق موجب تغییرات فوق‌العاده‌ای در زندگی می‌شود. این چهار میثاق از این قرار است: با کلام خود گناه نکنید، هیچ چیز را به خود نگیرید، تصورات باطل نکنید و همیشه بیشترین تلاشتان را بکنید.
 

تصاویر
  • نگاهی به کتاب‌های مورد علاقه مخاطبان نوروزی باغ کتاب؛ قسمت اول
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظرات

شنبه, 04 اردیبهشت,1400

مینو

عالی

نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: