به گزارش روابط عمومی باغ کتاب تهران، سالها است که کتابهای حوزه روانشناسی جای خود را میان مخاطبان پیدا کردهاند. کتابهای روانشناسی میتوانند در کنار درمان یا حتی بدون آن به شناخت هرچه بیشتر افراد نسبت به خود کمک کنند. کتابهای روانشناسی موضوعات مختلفی دارند اما مخاطبان با خواندن آنها به دنبال یک پرسش اساسی هستند. من که هستم؟
در این گزارش به 10 عنوان از پرفروشترین کتابهای سروستان معرفی میکنیم.
1- خودت باش دختر/نویسنده: ریچل هالیس/ مترجم: هدیه جامعی/نشر کوله پشتی
ریچل هالیس در کتاب خودت باش دختر، به ما میگوید که باید از باور کردن دروغهایی که دربارهمان گفته میشود دست برداریم تا تبدیل به همان کسی شویم که واقعاً هستیم. این کتاب که از پرفروشهای آمازون و نیویورک تایمز در سال ۲۰۱۸ است، میتواند زندگی زنان و دختران را تغییر دهد.
2- تكه هايى از يك كل منسجم/نویسنده: پونه مقیمی/نشر بینش نو
کتاب «تکه هایی از یک کل منسجم» نوشته پونه مقیمی توسط نشر بینش نو روانه بازار شده است و از همان آغاز با استقبال خوب مخاطبان چندین مرتبه تجدید چاپ شد. محور اصلی این کتاب مسائل روانشناختی، رابطه با خود و روابط بین افراد است.
3- زندگى خود را دوباره بيافرينيد/نویسنده: جفری ای یانگ/ مترجم: ساره حسینی عطار/نشر شمشاد
آیا گرفتار «تله زندگی» هستید؟ آیا به سمت رابطه با افرادی کشیده شدهاید که مغرور یا بی عاطفه هستند؟ آیا به دلیل ترس طرد شدن از سوی دیگران، از نشان دادن شخصیت واقعی خود واهمه دارید؟ آیا در برابر اشخاص اطراف خود احساس کمبود میکنید؟ آیا همیشه آسودگی و فراغت خود را در جهت تلاش برای بهترین بودن قربانی میکنید؟ دو روانشناس پیشگام آمریکا به شما نشان خواهند داد که چگونه میتوانید به روشهای کاربردی و هیجان انگیزی که زندگی شما را دگرگون میکنند، خود را از این «تله»های مخرب سازید.
4- چهار اثر فلورانس اسكاول شين/نویسنده: فلورانس اسکاول شین/ مترجم: گیتی خوشدل/ نشر: پیکان
کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شین به جرئت یکی از معدود کتبی در دنیاست که میتواند برای افرادی که به دنبال یک شروع جدید هستند، سازنده و مؤثر واقع شود. رمان اسکاول شین یکی از موفقترین کتابهایی که درزمینه قانون جذب و موفقیت نوشته شده است.
5- باشگاه پنج صبحیها/ نویسنده: رابین شارما/ مترجم: رضا اسکندری آذر/ انتشارات: نون
کتاب «باشگاه پنج صبحیها» روایت داستان دو غریبه است که با یک فرد بسیار پولدار آشنا میشوند. آنها از آموزهها و دستورالعملهای فرد پولدار استفاده میکنند تا مسیر موفقیت را بپیمایند. نویسنده در این اثر از اهمیت پنج صبح بیدار شدن میگوید، او از این زمان بهعنوان ضربان تپندهی جهان یاد میکند و به همهی افرادی که بهدنبال موفقیت هستند پیشنهاد میکند سحرخیز باشند.
6- هنر شفاف انديشيدن/نویسنده: رولف دوبلی/ ترجمه: عادل فردوسیپور و دیگران/نشر چشمه
بيشعوري مهلكترين عارضه كل تاريخ بشريت است كه تاكنون راهكاري علمي براي مقابله با آن ارائه نشده است. در اين كتاب خاوير كرمنت با زباني طنزآميز به بيان نظريه خود مي پردازد و محمود فرجامي، طنزپرداز ايراني، آن را با كسب مجوز رسمي و پرداخت حقوق كامل نويسنده و ناشر اثر اصلي، به فارسي ترجمه و بازآفريني كرده است.
7- نيمه تاريك وجود/نویسنده: دبی فورد/مترجم: فرناز فرود/نشر: کلک آزادگان
در این کتاب بی نظیر، دبی فورد به شیوه ای منظم، گام های رسیدن به یکپارچگی و دگرگونی را مشخص می کند. اگر می خواهید زندگی تان دگرگون شود، این کتاب را بخوانید و تمرین های آن را انجام دهید و بدانید غیر ممکن است که این کتاب را درک کنید و دگرگونی ژرفی در زندگی احساس ننمایید! دبی فورد شما را از الگوهای تنبیه خود که اغلب اسیرمان کرده اند، عبور می دهد.
8- اثر مركب/ نویسنده: دارن هاردی/ مترجم: اکبر عباسی/ نشر: نسل نو اندیش
این کتاب نشان میدهد؛ چگونه میتوانید به سرعتی که هرگز در مورد آن فکر نمیکردید، به بیست درصد افرادی بپیوندید که هشتاد درصد درآمدها را کسب میکنند. آنتونی رابینز این کتاب را به شما پیشنهاد میکند.
9- تختخوابت را مرتب كن/ نویسنده: ویلیام اچ مک ریون/ مترجم: حسین گازر/نشر کوله پشتی
ویلیام اچ. مک ریون، ژنرال بازنشستهی نیروی دریایی آمریکا در کتاب تختخواب خودت را مرتب کن، به بیان ده درسی که در تمرینات نیروی دریایی یاد گرفته، میپردازد. این کتاب که از پرفروشترینهای نیویورک تایمز و درباره چیزهای کوچکیست که میتوانند زندگی و شاید دنیا را تغییر دهند.
10- انسان در جستجوى معنا/ نویسنده: ویکتور فرانکل/ مترجم: مریم حسیننژاد/ نشر: سنگ
«انسان در جستوجوی معنا» مهمترین کتاب ویکتور فرانکل است که نخستین بار سال ۱۹۴۶ یعنی تقریباً بلافاصله بعد از پایان جنگ منتشر شد. او در بخش نخست این کتاب، تجربیات عجیب، هولآور و تأثیرگذارش را از سه سال حضور در اردوگاههای کار اجباری آشویتس و داخائو نوشت و در بخش دوم (که البته بعداً اضافه شد)، با استفاده از این تجربیات، نظریهی معناگرایی خود را شرح داد.