به گزارش روابط عمومی باغ کتاب تهران، حجتالاسلام مهدی شیخ، نماینده تهران در مجلس و عضو کمیسیون فرهنگی در سومین مراسم روز اینترنت امنتر که در جمع دانش آموزان سخن میگفت با اشاره به کارکردهای دوسویه مثبت و منفی تمام ابزارهای بشری از جمله اینترنت تصریح کرد: اینترنت هم مثل هر ابزار دیگری خطرات و تهدیدهایی دارد. امروز در اینترنت همه جور جرمی رخ میدهد، بهویژه اینکه مجرمان بهآسانی هویت و جنسیت خود را پنهان میکنند، اما نباید به بهانه عوارض و خطرات از قابلیتها و امکانات آن محروم بمانیم.
این استاد دانشگاه گفت: احذف اینترنت از زندگی نه میسر و نه مطلوب است. ما باید روش صحیح استفاده از اینترنت را بیاموزیم و این به معنای دستیابی به اینترنت پاک است. یکبخشی از آن با کمک فناوری و سختافزار و نرمافزار انجام میشود، وجود سیمکارتهای کودک و اینترنتهای ویژه کودکان در دنیا برای نیل به همین هدف است.
شیخ به نقش نهادهای مختلف در رسیدن به اینترنت امنتر اشاره کرد و گفت: متولیان امور هم لازم است در این زمینه برنامهریزی داشته باشند از وزارت ارشاد، وزارت ارتباطات، صداوسیما، پلیس و.. همه دستبهدست هم بدهند تا اینترنت پاک و امنتر را تحقق ببخشند.
روز اینترنت امنتر (SID- Safer Internet Day) هرسال در دومین روز دومین هفته از دومین ماه سال برگزار میشود. کمیسیون اروپا در سال ۲۰۰۴ این روز را نامگذاری کرد و از آن زمان همهساله متولی برگزاری این مراسم در سراسر دنیا است . امسال بیش از ۱۴۰ کشور دنیا، مراسم روز اینترنت امنتر را برگزار کردند و انارستان بهعنوان نماینده رسمی روز جهانی اینترنت امنتر در ایران امسال سومین مراسم روز اینترنت امنتر را در باغ کتاب تهران برگزار کرد.